fbpx
Motivational speeches: my favorites

Hi! Zijn jullie ook zo verslaafd aan motivational speeches? Als ik nergens zin in heb en ik zou eigenlijk moeten studeren of sporten dan zorgen volgende speeches voor dat duwtje in mijn rug. Meer zelfs, dan ga ik er weer volledig voor! Hieronder mijn favorieten.

Allereerst, “Who you are: A message to all woman” staat bovenaan mijn lijstje. Ik heb deze zelfs gedownload naar mijn ipod. 🙂 Voel je je niet top in je vel? Luister dan naar wat hij zegt, want hij is 100 procent juist <3

Vervolgens de motivational speech die me helpt om voor mijn dromen te gaan: “Dream – Matheus M”.  Van Matheus M zijn er nog meer geweldige speeches te vinden, stuk voor stuk écht inspirerend.

Specifieke studiemotivatie vind ik in “You are limitless”.

Ook “I am a champion” is een van mijn favorieten en moét vermeld worden in dit bericht 🙂

Zijn jullie ook zo’n fan van motivational speeches? Welke is jouw favoriet? 🙂

COMMENTS (7)

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss

X